Gastronomie

Comunitatea pasionaţilor de gastronomie – Reţete, Tips & Tricks

Ardei cu mozzarella

Posted on | februarie 12, 2013 | No Comments

Ardei cu mozzarellaModul de pregătire al preparatului culinar: ardei cu mozzarella. Pregătire: 15minute. Gătire: 10 minute.

Spălaţi ardeii, scoateţi-le seminţele şi tăiaţi-i în bucăţi mari. Puneţi 4 linguri de ulei de măsline într-o ţigaie şi căliţi cuburi de ardei, amestecând fără oprire timp de 5 minute. Apoi acoperiţi tigaia şi lăsaţi pe foc încă 5 minute.  Între timp, tăiaţi mozzarella în bucăţi, curăţaţi căţeii de usturoi şi zdrobiţi-i.

După ce luaţi ardeii după foc, lăsaţi-i să se răcească şi apoi puneţi-i într-o salatieră. Adăugaţi usturoiul, 2 linguri de ulei de măsline, sare şi piper. La final, adăugaţi şi bucăţile de mozzarella. Se serveşte imediat.

 

Ardei cu mozzarella – ingrediente pentru 4 persoane:

 

  • 2 ardei roşii
  • 2 ardei galbeni
  • 2 ardei verzi
  • 150 g de mozzarella
  • 2 căţei de usuroi
  • 6 linguri de ulei de măsline
  • sare, piper

 

Vă mulţumim pentru că a-ţi degustat alături de noi reţeta culinară „ardei cu mozzarella„. Vă aşteptăm şi mâine pe gastronomie.rfi.ro cu o nouă reţetă!

Nu uitaţi de „Reţeta zilei în e-mail”. Tot ce trebuie să faceţi este să vă abonaţi la newsletter-ul nostru, folosind modulul din parte dreaptă a paginii.

 

S-ar putea să-ţi placă şi aceste reţete gastronomice:
REŢETĂ: Couque au chocolat
Rulou de porc moale în lapte cu gălbiori
Gratin de andive cu creveţi
Croque monsieur - sandviş cu brânză şi şuncă
Comté - brânză presată gătită. Origine: Munţii Jura şi Alpi
Institutul Francez va găzdui Sărbătoarea gastronomiei

Comentarii si adaugiri

- despre retete:

Comments

Leave a Reply





  • Reţete pe categorii

  • Secrete în bucătărie