Gastronomie

Comunitatea pasionaţilor de gastronomie – Reţete, Tips & Tricks

Ardei cu mozzarella

Posted on | februarie 12, 2013 | No Comments

Ardei cu mozzarellaModul de pregătire al preparatului culinar: ardei cu mozzarella. Pregătire: 15minute. Gătire: 10 minute.

Spălaţi ardeii, scoateţi-le seminţele şi tăiaţi-i în bucăţi mari. Puneţi 4 linguri de ulei de măsline într-o ţigaie şi căliţi cuburi de ardei, amestecând fără oprire timp de 5 minute. Apoi acoperiţi tigaia şi lăsaţi pe foc încă 5 minute.  Între timp, tăiaţi mozzarella în bucăţi, curăţaţi căţeii de usturoi şi zdrobiţi-i.

După ce luaţi ardeii după foc, lăsaţi-i să se răcească şi apoi puneţi-i într-o salatieră. Adăugaţi usturoiul, 2 linguri de ulei de măsline, sare şi piper. La final, adăugaţi şi bucăţile de mozzarella. Se serveşte imediat.

 

Ardei cu mozzarella – ingrediente pentru 4 persoane:

 

  • 2 ardei roşii
  • 2 ardei galbeni
  • 2 ardei verzi
  • 150 g de mozzarella
  • 2 căţei de usuroi
  • 6 linguri de ulei de măsline
  • sare, piper

 

Vă mulţumim pentru că a-ţi degustat alături de noi reţeta culinară „ardei cu mozzarella„. Vă aşteptăm şi mâine pe gastronomie.rfi.ro cu o nouă reţetă!

Nu uitaţi de „Reţeta zilei în e-mail”. Tot ce trebuie să faceţi este să vă abonaţi la newsletter-ul nostru, folosind modulul din parte dreaptă a paginii.

 

S-ar putea să-ţi placă şi aceste reţete gastronomice:
REŢETĂ: Rulori de morcovi umplute cu Emmentaler
Filé de porc cu ardei
Ouă en cocotte
Les Chèvres, brânzeturi franţuzeşti din lapte de capră
Mâncăruri tradiţionale din Franţa
Cum se face salata de vinete cu ceapa

Comentarii si adaugiri

- despre retete:

Comments

Leave a Reply





  • Reţete pe categorii

  • Secrete în bucătărie