Gastronomie

Comunitatea pasionaţilor de gastronomie – Reţete, Tips & Tricks

Filé de porc cu ardei

Posted on | februarie 14, 2013 | No Comments

Filé de porc cu ardeiModul de preparare al filéurilor de porc cu ardei. Timp de pregătire: 10 minute. Filé de porc cu ardei, timp de gătire: 15 minute. Se lasă la marinat 15 minute.

Tăiaţi carnea de porc în fâşii groase de jumătate de centimetru. Pisaţi usturoiul, amestecaţi-l cu sosul de soia şi puneţi amestecul peste carne. Lăsaţi carnea la marinat timp de 15 minute, apoi scoateţi-o şi scurgeţi-o de sos.

Tăiaţi ardeiul în lamele şi puneţi-l într-o tigaie cu ulei încins. Acoperiţi tigaia şi lăsaţi ardeiul la foc mic timp de 15 minute, după care scoateţi-l din ulei. În aceeaşi tigaie, rumeniţi bucăţile de carne, adăugaţi sarea, piperul, ghimbirul, ardeiul şi sosul de marinadă. Amestecaţi şi mai lăsaţi compoziţia pe foc încă 5 minute.

 

 

Filé de porc cu ardei – ingrediente pentru 4 persoane

  • 600 g filé de porc
  • 1 ardei roşu
  • 3 căţei de usturoi
  • 3 linguri de sos de soia
  • o lingură de ulei
  • praf de ghimbir
  • sare şi piper

Astazi am pregătit “filé de porc cu ardei”. Vă aşteptăm şi mâine pe gastronomie.rfi.ro cu o nouă reţetă!

Nu uitaţi de “Reţeta zilei în e-mail”. Tot ce trebuie să faceţi este să vă abonaţi la newsletter-ul nostru, folosind modulul din parte dreaptă a paginii.

S-ar putea să-ţi placă şi aceste reţete gastronomice:
Supă de salată verde cu perişoare de pui
Bouillabaisse – supă de peşte
Macaron – o prăjitură care a cucerit lumea
Ouă en cocotte
Les Chèvres, brânzeturi franţuzeşti din lapte de capră
Cum se face salata de vinete cu ceapa

Comentarii si adaugiri

- despre retete:

Comments

Leave a Reply





  • Reţete pe categorii

  • Secrete în bucătărie