Gastronomie

Comunitatea pasionaţilor de gastronomie – Reţete, Tips & Tricks

Reţetă: Tartine cu brânză şi ardei

Posted on | februarie 15, 2013 | No Comments

tartine cu branza si ardeiModul de pregătire a preparatului: tartine cu brânză şi ardei. Timp de pregătire: 10 minute.

Amestecaţi într-un bol brânza proaspătă, smântâna, usturoiul zdrobit, mărarul, sarea şi piperul. Adăugaţi cei doi ardei tăiaţi în bucăţi şi amestecaţi bine. Prăjiţi pâinea la toaster şi acoperiţi-o cu pasta obţinută.

 

Tartine cu brânză şi ardei, ingrediente pentru 4 persoane:

 

  • un pachet de brânză proaspătă de vaci
  • patru felii de pâine
  • două linguri de smântână
  • un ardei verde
  • un ardei roşu
  • doi căţei de usturoi
  • două linguri de mărar
  • sare, piper

Vă mulţumim pentru că a-ţi degustat alături de noi reţeta culinară “tartine cu brânză şi ardei“. Vă aşteptăm şi mâine pe gastronomie.rfi.ro cu o nouă reţetă!

S-ar putea să-ţi placă şi aceste reţete gastronomice:
Secretele lui Hugo Desnoyer (3) - Care-ul de cotlete
Cougnou cu pepite de ciocolată
Salată de cartofi western
Salată a la Liege, reteta si modul de preparare
Reţetă: Salată de ton cu maioneză
Dominique Frérard: Meseria mea, pasiunea mea

Comentarii si adaugiri

- despre retete:

Comments

Leave a Reply





  • Reţete pe categorii

  • Secrete în bucătărie