Gastronomie

Comunitatea pasionaţilor de gastronomie – Reţete, Tips & Tricks

Reţetă: Tartine cu brânză şi ardei

Posted on | februarie 15, 2013 | No Comments

tartine cu branza si ardeiModul de pregătire a preparatului: tartine cu brânză şi ardei. Timp de pregătire: 10 minute.

Amestecaţi într-un bol brânza proaspătă, smântâna, usturoiul zdrobit, mărarul, sarea şi piperul. Adăugaţi cei doi ardei tăiaţi în bucăţi şi amestecaţi bine. Prăjiţi pâinea la toaster şi acoperiţi-o cu pasta obţinută.

 

Tartine cu brânză şi ardei, ingrediente pentru 4 persoane:

 

  • un pachet de brânză proaspătă de vaci
  • patru felii de pâine
  • două linguri de smântână
  • un ardei verde
  • un ardei roşu
  • doi căţei de usturoi
  • două linguri de mărar
  • sare, piper

Vă mulţumim pentru că a-ţi degustat alături de noi reţeta culinară “tartine cu brânză şi ardei“. Vă aşteptăm şi mâine pe gastronomie.rfi.ro cu o nouă reţetă!

S-ar putea să-ţi placă şi aceste reţete gastronomice:
Secretele lui Hugo Desnoyer (5) - Costiţele de porc
Sandvişuri pirat
Salată de cartofi western
Gâteau éponge (pandişpan cu textură de burete)
Mâncăruri tradiţionale din Franţa
Cum se prepară friptura din carne de miel

Comentarii si adaugiri

- despre retete:

Comments

Leave a Reply





  • Reţete pe categorii

  • Secrete în bucătărie