Gastronomie

Comunitatea pasionaţilor de gastronomie – Reţete, Tips & Tricks

Salată de paste cu legume

Posted on | iunie 15, 2017 | No Comments

Salată de paste cu legumePastele sunt o alegere potrivită, chiar dacă te lupţi cu kilogramele în plus. O porţie de salată cu legume are mai puţin de 360 de calorii.

Salată de paste cu legume, modul de preparare. Timp de pregătire al retetei culinare: 20 de minute. Timp de gătire: 25 de minute.

Tăiaţi legumele în cuburi, căliţi-le puţin în ulei de măsline şi lăsaţi-le să se răcească. Fierbeţi pastele în apă sărată şi tăiaţi roşiile uscate în bucăţele. Amestecaţi apoi legumele cu pastele, cu roşiile uscate şi măslinele. Adăugaţi restul de ulei de măsline, oţetul balsamic, parmezanul şi busuiocul mărunţit. Amestecaţi bine totul şi asezonaţi.

Salată de paste cu legume – ingrediente pentru 6 persoane:

 

  • 400 g penne (de preferat în trei culori)
  • 100 g măsline
  • 70 g parmezan ras foarte fin
  • 200 ml ulei de măsline
  • doi dovlecei mici
  • o vânătă mică
  • un ardei roşu
  • 10 roşii uscate
  • trei linguri de oţet balsamic
  • un buchet de busuioc

Secretele Chef-ului:  Este recomandat ca această  salată de paste cu legume să se servească rece, aşa că o puteţi prepara char şi cu o zi înainte. Desigur, dacă preferaţi, o puteţi servi şi caldă.

Vă mulţumim pentru că a-ţi degustat alături de noi reţeta culinară “salată de paste cu legume“. Vă aşteptăm şi mâine pe gastronomie.rfi.ro cu o nouă reţetă!

 

S-ar putea să-ţi placă şi aceste reţete gastronomice:
Secretele lui Hugo Desnoyer (3) - Care-ul de cotlete
Sandvişuri pirat
Reteta craquelin
Filé de porc cu ardei
Quiche lorraine, reţeta si modul de preparare
Les Chèvres, brânzeturi franţuzeşti din lapte de capră

Comentarii si adaugiri

- despre retete:

Comments

Leave a Reply





  • Reţete pe categorii

  • Secrete în bucătărie