Gastronomie

Comunitatea pasionaţilor de gastronomie – Reţete, Tips & Tricks

Secretele lui Hugo Desnoyer (5) – Costiţele de porc

Posted on | ianuarie 4, 2012 | No Comments

R: Da, haideţi să terminăm partea despre porc, şi apoi începem un alt episod…

HD: Ei bine, de la porc îmi plac foarte mult şi costiţele, între partea de sus a cotletului şi pieptul animalului. Se pot face la grătar sau la cuptor. Şi îmi mai place şi să marinez carnea, mai mult sau mai puţin condimentată, cu amestecuri de mirodenii, ulei de măsline. Şi aceste feluri marinate se pot face fie fierte în cratiţă fie fripte, cum avem un pic de grăsime, carnea va fi foarte fragedă, foarte gustoasă.

R: Aşa se explică de ce toată lumea este încântată de dumneavoastră. Nu numai că oferiţi cea mai bună carne, dar clienţii pot găsi la dumneavoastră şi unele sortimente deja cumva semi-preparate…

HD: Da, este adevărat că la magazinul din Paris avem multe astfel de produse, aici însă suntem abia la început… Am deschis doar de trei luni… Însă încetul cu încetul, îi vom pregăti pe cei doi tineri măcelari români la Paris, tocmai pentru a putea oferi apoi preparate diferite şi pentru a progresa. Este adevărat că aceste produse sunt foarte căutate.

S-ar putea să-ţi placă şi aceste reţete gastronomice:
REŢETĂ: Couque au chocolat
Macaron – o prăjitură care a cucerit lumea
Roquefort, brânză cu mucegai albastru în interior
Reţetă: Salată de ton cu maioneză
Flan de ciocolată
Trofeu european pentru sculptură în zahăr

Comentarii si adaugiri

- despre retete:

Comments

Leave a Reply





  • Reţete pe categorii

  • Secrete în bucătărie