Gastronomie

Comunitatea pasionaţilor de gastronomie – Reţete, Tips & Tricks

Supă de salată verde cu perişoare de pui

Posted on | februarie 20, 2013 | No Comments

Supă de salată verde cu perişoare de puiSupă de salată verde cu perişoare de pui, modul de preparare şi ingredientele.

Tocaţi ceapa şi usturoiul. Topiţi untul într-o oală şi puneţi la călit ceapa, usturoiul şi frunzele de salată. Faceţi un bucheţel din cimbru şi dafin şi puneţi-l în oală, adăugaţi supa de pui şi fierbeţi totul la foc mic.

Tăiaţi mărunt kaizerul şi rumeniţi-l. Din kaizer, carnea de pui tocată, ou şi pesmet, faceţi perişoarele. Într-un bol amestecăm toate ingredientele pentru perişoare şi frământăm bine. Cu mâinile tot timpul umede formăm perişoare de dimensiunea unei nuci.

Scoateţi bucheţelul de mirodenii din supa de salată verde, mixaţi apoi toată compoziţia rămasă, după care fierbeţi în ea perişoarele. Perişoarele fierte se vor ridica la suprafaţă. În momentul servirii, decoraţi cu miezul de la salată.

 

 

Supă de salată verde cu perişoare de pui – ingrediente pentru 4 persoane

  • două salate verzi
  • 3 cepe
  • un căţel de usturoi
  • 200 g carne de pui tocată
  • 100 g kaizer afumat
  • 60 g parmesan
  • 2 litri supă de pui
  • un ou
  • 60 g pesmet
  • două crenguţe de dafin
  • o crenguţă de cimbru
  • un cubuleţ de unt
  • nucşoară
  • sare, piper

Supa de salată verde cu perişoare de pui e serveşte caldă,  dar şi rece e foarte bună . Se poate adăuga puţin oţet.

Vă mulţumim pentru că a-ţi degustat alături de noi reţeta culinară “Supă de salată verde cu perişoare de pui“. Vă aşteptăm şi mâine pe pagina gastronomie.rfi.ro cu o nouă reţetă!

Nu uitaţi de “Reţeta zilei în e-mail”. Tot ce trebuie să faceţi este să vă abonaţi la newsletter-ul nostru, folosind modulul din parte dreaptă a paginii.

 

S-ar putea să-ţi placă şi aceste reţete gastronomice:
Secretele lui Hugo Desnoyer (2) - Cât de importantă este grăsimea?
Filé de porc cu ardei
Gratin de andive cu creveţi
Macaron – o prăjitură care a cucerit lumea
Cum se face salata de vinete cu ceapa
Cum se prepară friptura din carne de miel

Comentarii si adaugiri

- despre retete:

Comments

Leave a Reply





  • Reţete pe categorii

  • Secrete în bucătărie