Gastronomie

Comunitatea pasionaţilor de gastronomie – Reţete, Tips & Tricks

Toast Champignon

Posted on | februarie 26, 2013 | 1 Comment

Toast ChampignonModul de preparare al reţetei culinare Toast Champignon. Foloseşte ciupercile pentru a pregăti un mic dejun delicios. Încearcă o reţetă de toast cu ciuperci şi vei avea parte de o mâncare delicioasă pentru un început de zi. 

Tocaţi ceapa şi usturoiul. Puneţi-le la călit într-o tigaie cu puţin unt, apoi adăugaţi ciupercile. La final, presăraţi pătrunjelul tocat.

Puneţi compoziţia din tigaie pe felii de pâine şi serviţi preparatul aşa.

 

Toast Champignon – ingrediente pentru 4 persoane

  • 600 g ciuperci
  • 4 felii de pâine
  • o ceapă
  • un cubuleţ de unt (margarina vegetala)
  • doi căţei de usturoi
  • pătrunjel

 

 

S-ar putea să-ţi placă şi aceste reţete gastronomice:
Secretele lui Hugo Desnoyer (4) - Porcul de fermă
Frigărui de porc cu ananas
Reteta craquelin
Secretele lui Hugo Desnoyer (6) - Viţel de lapte Correze
Principalele familii de brânzeturi franţuzeşti
Salată de sfeclă roşie

Comentarii si adaugiri

- despre retete:

Comments

One Response to “Toast Champignon”

  1. ora exacta
    octombrie 5th, 2015 @ 11:35 am

    Am aflat aceasta pagina, dupa ce am cautat despre Toast Champignon, reteta culinara si ingredientele pentru
    4 persoane pe Google. Se pare ca informatia dvs e foarte valoroasa

    Mult succes in continuare!

Leave a Reply





  • Reţete pe categorii

  • Secrete în bucătărie