Gastronomie

Comunitatea pasionaţilor de gastronomie – Reţete, Tips & Tricks

Toast Champignon

Posted on | februarie 26, 2013 | 1 Comment

Toast ChampignonModul de preparare al reţetei culinare Toast Champignon. Foloseşte ciupercile pentru a pregăti un mic dejun delicios. Încearcă o reţetă de toast cu ciuperci şi vei avea parte de o mâncare delicioasă pentru un început de zi. 

Tocaţi ceapa şi usturoiul. Puneţi-le la călit într-o tigaie cu puţin unt, apoi adăugaţi ciupercile. La final, presăraţi pătrunjelul tocat.

Puneţi compoziţia din tigaie pe felii de pâine şi serviţi preparatul aşa.

 

Toast Champignon – ingrediente pentru 4 persoane

  • 600 g ciuperci
  • 4 felii de pâine
  • o ceapă
  • un cubuleţ de unt (margarina vegetala)
  • doi căţei de usturoi
  • pătrunjel

 

 

S-ar putea să-ţi placă şi aceste reţete gastronomice:
Supă de salată verde cu perişoare de pui
Fondue savoyarde
Choucroute, reteta si modul de pregatire
Principalele familii de brânzeturi franţuzeşti
Ouă en cocotte
Tort de ciocolată cu cremă Bailey's

Comentarii si adaugiri

- despre retete:

Comments

One Response to “Toast Champignon”

  1. ora exacta
    octombrie 5th, 2015 @ 11:35 am

    Am aflat aceasta pagina, dupa ce am cautat despre Toast Champignon, reteta culinara si ingredientele pentru
    4 persoane pe Google. Se pare ca informatia dvs e foarte valoroasa

    Mult succes in continuare!

Leave a Reply





  • Reţete pe categorii

  • Secrete în bucătărie