Site icon Gastronomie

Tartar de legume cu feta şi busuioc

Tartar de legume cu feta şi busuiocModul de pregătire al reţetei gastronomice: tartar de legume cu feta şi busuioc. Timp de pregătire: 15minute.

Amestecaţi sucul de la lămâie cu uleiul de măsline, sare şi piper. Scoateţi sâmburii măslinelor şi tăiaţi-le în bucăţele; adăugaţi peste compoziţia iniţială, împreună cu frunzele de busuioc tocate mărunt (păstraţi, totuşi, câteva frunze pentru decor). Curăţaţi coaja roşiilor după ce le-aţi fiert şi apoi scoateţi-le sâmburii şi tăiaţi-le în bucăţele. Curăţaţi castraveţii de coajă, scoateţi-le seminţele şi tăiaţi-i şi pe ei în bucăţele. În sfârşit, tăiaţi brânza feta în bucăţele de aceeaşi mărime. Amestecaţi roşiile, castraveţii şi brânza feta cu sosul pregătit în prealabil. La servire, adăugaţi busuioc pentru decor.

 

Tartar de legume – ingrediente pentru 4 persoane:

Tartar de legume cu feta şi busuioc, reţetă pregătită de Jerome Duport pentru Secrete de Chef.

Vă mulţumim pentru că a-ţi degustat alături de noi reţeta culinară “tartar de legume cu feta şi busuioc“. Vă aşteptăm şi mâine pe gastronomie.rfi.ro cu o nouă reţetă!

Exit mobile version