Reteta si modul de preparare al grapefruit-ului umplut cu ton. Timp de preparare: 5 minute. De lăsat la frigider de preferinţă 20-30 minute.
Tăiaţi grapefruit în 2 părţi egale. Scoateţi pulpa fără a deteriora coaja şi tăiaţi-o în bucăţele. Puneţi grafruit-ul într-un vas, peste care adăugaţi porumbul şi tonul. Tăiaţi roşiile şi ardeii pe care le amestecaţi cu restul compoziţiei. Adăugaţi sare şi piper după gust. Amestecaţi bine cu 2 linguri de oţet balsamic şi 3 de ulei de măsline. Umpleţi cele 2 jumătăţi de grapefruit cu acest amestec. Grapefruitul umplut cu ton se aşază pe foi de salată verde şi se serveşte pe farfurii întinse.
Grapefruit umplut cu ton – ingrediente pentru 2 persoane:
- 2 grapefruit (preferabil cu pulpă roşie),
- 2-3 roşii,
- o cutie de porumb boabe,
- o conservă de ton,
- o jumătate de ardei roşu, o jumătate de ardei verde
- câteva frunze de salată verde
- Ulei de măsline, oţet balsamic
Grapefruit umplut cu ton: reţetă pregătită de Jerome Duport pentru Secrete de Chef.
Vă mulţumim pentru că a-ţi degustat alături de noi reţeta culinară „Grapefruit umplut cu ton„. Vă aşteptăm şi mâine pe pagina gastronomie.rfi.ro cu o nouă reţetă!
Nu uitaţi de „Reţeta zilei în e-mail”. Tot ce trebuie să faceţi este să vă abonaţi la newsletter-ul nostru, folosind modulul din parte dreaptă a paginii.