Medalion de somon cu măsline

Medalion de somon cu măsline – alegerea simplă și rapidă pentru o masă gustoasă și sănătoasă, bogată în acizi grași Omega – 3, plină de arome și texturi, ideală atât la prânz cât și la cină !

Ingrediente ptr 2 persoane:

-2 medalioane de somon

-100 g măsline fără sâmburi

-1 ceapă tăiată julienne

-1/2 pahar de vin alb sec

-1-2 linguri de ulei de măsline

-sare și piper după gust

-1/2 legătură de pătrunjel tocat

Timpul de preparare circa 20 de minute.

Modul de preparare:

Preîncălziți o tigaie la foc mediu.

Asezonați medalioanele de somon cu sare și piper.

Adăugați uleiul de măsline în tigaie și sotați ceapa câteva minute, apoi puneți și medalioanele de somon în tigaie și gătiți aproximativ 7-8 minute pe fiecare parte, până devin aurii.

Turnați vinul alb, măriți flacăra și lăsați să se evapore.

Luați de pe foc, adăugați măslinele și pătrunjelul proaspăt și serviți.

Poftă bună !

Din aceeași categorie : Medalion de somon în folie

 

 

Articole Similare