AcasăCategorii rețeteDesertMini tartă cu frișcă și căpșuni

Mini tartă cu frișcă și căpșuni

Mini tarta cu frișcă și căpșuni este un desert super ușor și rapid, cu o textură pufoasă și o compoziție cremoasă dulce-acrișoară!

Ingrediente ptr 2 persoane:

-1 blat de tort cumpărat

-100 ml frișcă lichidă (pentru bătut)

-100 g căpșuni proaspete

-1-2 linguri zahăr pudră (pentru frișcă)

Timpul de pregătire 15-20 minute.

Modul de pregătire :

Spălați căpșunile, îndepărtați codițele și tăiați-le în felii subțiri, păstrând câteva pentru decor.

Puneți frișca lichidă într-un bol rece împreună cu zahărul pudră și amestecați cu un mixer până se întărește.

Așezați blatul de tort pe o suprafață plată și tăiați, după preferință, cu un pahar sau o cană, 4 forme rotunde.

Încorporați cu grijă capșunile în compoziția de frișcă.

Întindeți un strat generos din amestecul obținut, pe fiecare formă de blat tăiată rotund și acoperiți cu celelate forme rămase.

Pulverizați cu zahăr pudră, decorați cu câteva feliuțe de căpșuni și puțină frișcă pe deasupra.

Dacă vă plac deserturile lejere puteți încerca și : Cremă diplomat  sau Tiramisu` cu portocale

Poftă bună!

Articole Similare