AcasăCategorii rețeteAperitive și gustăriPlăcintă cu gorgonzola și anghinare

Plăcintă cu gorgonzola și anghinare

O plăcintă sărată este întotdeauna o soluție bună, atunci când aveți nevoie de o rețetă ușoară, rapidă și sigură de succes.

INGREDIENTE -PTR.2-4 PERSOANE :

– 1 rulou de foietaj rotund

-250 gr anghinare în ulei

-150 gr de gorgonzola picanta

-ulei de masline

-cimbru proaspat

-sare si piper dupa gust

Timp de pregatire -aprox.15-20 minute

MODUL DE PREPARARE :

Derulați foietajul, puneți-l într-o tavă de copt tapetată cu hârtie pergament și înțepați-l cu dinții unei furculițe. Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 200° timp de 10 minute.

Pregătiți crema de anghinare: scurgeți anghinarea și mixati-o împreună cu cimbrul proaspăt. Amestecați totul adăugând putin ulei, până obțineți o cremă omogenă.

Intindeti crema de anghinare pe foietaj, nivelând bine, și adaugati gorgonzola în bucăți mici, condimentați cu piper dupa gust.

Puneti din nou la cuptor la 200 ° timp de aproximativ 5 minute sau pana cand branza gorgonzola se inmoaie putin, avand grija sa nu se topeasca.

Pofta buna !

 

Articole Similare