Supă de salată verde cu perişoare de pui, modul de preparare şi ingredientele.
Tocaţi ceapa şi usturoiul. Topiţi untul într-o oală şi puneţi la călit ceapa, usturoiul şi frunzele de salată. Faceţi un bucheţel din cimbru şi dafin şi puneţi-l în oală, adăugaţi supa de pui şi fierbeţi totul la foc mic.
Tăiaţi mărunt kaizerul şi rumeniţi-l. Din kaizer, carnea de pui tocată, ou şi pesmet, faceţi perişoarele. Într-un bol amestecăm toate ingredientele pentru perişoare şi frământăm bine. Cu mâinile tot timpul umede formăm perişoare de dimensiunea unei nuci.
Scoateţi bucheţelul de mirodenii din supa de salată verde, mixaţi apoi toată compoziţia rămasă, după care fierbeţi în ea perişoarele. Perişoarele fierte se vor ridica la suprafaţă. În momentul servirii, decoraţi cu miezul de la salată.
Supă de salată verde cu perişoare de pui – ingrediente pentru 4 persoane
- două salate verzi
- 3 cepe
- un căţel de usturoi
- 200 g carne de pui tocată
- 100 g kaizer afumat
- 60 g parmesan
- 2 litri supă de pui
- un ou
- 60 g pesmet
- două crenguţe de dafin
- o crenguţă de cimbru
- un cubuleţ de unt
- nucşoară
- sare, piper
Supa de salată verde cu perişoare de pui e serveşte caldă, dar şi rece e foarte bună . Se poate adăuga puţin oţet.
Vă mulţumim pentru că a-ţi degustat alături de noi reţeta culinară “Supă de salată verde cu perişoare de pui“. Vă aşteptăm şi mâine pe pagina gastronomie.rfi.ro cu o nouă reţetă!
Nu uitaţi de “Reţeta zilei în e-mail”. Tot ce trebuie să faceţi este să vă abonaţi la newsletter-ul nostru, folosind modulul din parte dreaptă a paginii.