Tartar de legume cu feta şi busuioc
Posted on | iulie 6, 2016 | 1 Comment
Modul de pregătire al reţetei gastronomice: tartar de legume cu feta şi busuioc. Timp de pregătire: 15minute.
Amestecaţi sucul de la lămâie cu uleiul de măsline, sare şi piper. Scoateţi sâmburii măslinelor şi tăiaţi-le în bucăţele; adăugaţi peste compoziţia iniţială, împreună cu frunzele de busuioc tocate mărunt (păstraţi, totuşi, câteva frunze pentru decor). Curăţaţi coaja roşiilor după ce le-aţi fiert şi apoi scoateţi-le sâmburii şi tăiaţi-le în bucăţele. Curăţaţi castraveţii de coajă, scoateţi-le seminţele şi tăiaţi-i şi pe ei în bucăţele. În sfârşit, tăiaţi brânza feta în bucăţele de aceeaşi mărime. Amestecaţi roşiile, castraveţii şi brânza feta cu sosul pregătit în prealabil. La servire, adăugaţi busuioc pentru decor.
Tartar de legume – ingrediente pentru 4 persoane:
- 2 roşii mari
- 2 castraveţi
- 200 g feta
- 6 linguri de ulei de măsline
- o lămâie
- 100 g măsline negre
- o legătură de busuioc
- sare, piper
Tartar de legume cu feta şi busuioc, reţetă pregătită de Jerome Duport pentru Secrete de Chef.
Vă mulţumim pentru că a-ţi degustat alături de noi reţeta culinară “tartar de legume cu feta şi busuioc“. Vă aşteptăm şi mâine pe gastronomie.rfi.ro cu o nouă reţetă!
Comments
One Response to “Tartar de legume cu feta şi busuioc”
Leave a Reply
ianuarie 24th, 2013 @ 5:12 pm
Pentru carnivori – adaugati si cubulete de pui! Fiert sau la gratar. Si daca nu vreti ulei cu iaurt este foarte usurel!