AcasăCategorii rețeteAperitive și gustăriChifteluțe de broccoli la cuptor

Chifteluțe de broccoli la cuptor

Chifteluțe de broccoli – o gustare super delicioasă, sănătoasă, ușor de preparat, o sursă importantă de fibre și fier, ideală în orice moment al zilei, ca fel principal sau garnitură lângă carne sau pește!

Ingrediente ptr 2 persoane:

-250 g broccoli proaspăt

-1 ou

-50 g pesmet

-50 g cașcaval ras

-1 cățel de usturoi (zdrobit)

-sare și piper după gust

-pătrunjel tocat

Timpul total circa 25 de minute.

Modul de preparare :

Preîncălziți cuptorul la 200°C.

Fierbeți broccoli 4-5 minute în apă cu sare, apoi scurgeți-l bine.

Tocați-l mărunt și amestecați-l cu pesmet, ou, cașcaval, usturoi, pătrunjel, sare și piper.

Formați chifteluțele de mărimea dorită și așezați-le pe hârtia de copt, într-o tavă.

Coaceți-le circa 15-20 de minute, până se rumenesc ușor.

Serviți chifteluțele de broccoli simple sau alături de sosul preferat.

Poftă bună !

Vă recomandăm și : Orecchiette cu broccoli

Articole Similare