Bruschette cu roșii și feta

Bruschettele cu roșii și feta – o idee pentru un mic dejun sănătos, colorat și delicios!

Ingrediente ptr 4 persoane:

-4 felii de pâine (baghetă sau pâine ciabatta)

-2 roșii

-100 g brânză feta

-1-2 căței de usturoi (opțional)

-ulei de măsline

-sare și piper, după gust

-busuioc proaspăt (opțional)

Timpul de pregătire circa 15 minute

Modul de preparare :

Preîncălziți cuptorul la 200°C, așezați feliile de pâine pe o tavă de copt, stropiți– le cu puțin ulei de măsline și lăsați-le să se rumenească timp de 5-7 minute, până devin aurii și crocante.

Între timp, spălați roșiile, tăiați-le cubulețe și amestecați-le cu feta sfărâmată.

Dacă doriți, puteți adăuga usturoiul zdrobit pentru un plus de aromă.

Stropiți cu puțin ulei de măsline, adăugați sare, piper și busuioc, amestecând bine.

Distribuiți amestecul de roșii și feta, uniform, pe fiecare felie de pâine și serviți bruschettele ca gustare sau aperitiv.

Puteți încerca și varianta cu cartofi : Bruschette de cartofi dulci sau delicioasa Salată Caprese

Poftă bună!

 

Articole Similare