Ciuperci brune gratinate

Ciuperci brune gratinate –  perfecte ca garnitură lângă un grătar, excelente și ca masă în sine, hrănitoare, sățioase, pline de nutrienți, proteine vegetale și vitamine!

Ingrediente ptr 2 persoane :

-6-8 ciuperci brune

-100 g brânză (mozzarella, cașcaval, sau un mix de brânzeturi care se topesc bine)

-1-2 căței de usturoi tocați mărunt

-1 lingură ulei de măsline

-sare și piper după gust

-pătrunjel sau mărar

Timpul de pregătire circa de 30 minute.

Modul de preparare :

Preîncălziți cuptorul la 180°C.

Curățați ciupercile și îndepărtați codițele, pe care le veți toca mărunt.

Încingeți uleiul de măsline într-o tigaie și căliți codițele tocate împreună cu usturoiul, timp de 2-3 minute.

Amestecați codițele călite cu brânza rasă, sare, piper și verdeața.

Umpleți pălăriile ciupercilor cu compoziția obținută, așezați-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și coaceți-le timp de 20-25 de minute, până se rumenesc frumos.

Poftă bună !

Vă recomandăm și : Ciuperci cu sos de smântână

Articole Similare