Înghețata vegană cu nuci – desertul răcoritor, perfect în zilele călduroase de vară, deliciul care ne bucură papilele gustative, simplu și ușor de preparat!
Ingrediente ptr 4 persoane :
-400 ml lapte de cocos (din conservă)
-100 ml sirop de arțar sau agave
-1 linguriță extract de vanilie
-100 g nuci (prăjite ușor și tocate)
-un praf de sare
Timp de pregătire 10-15 minute.
Timp de congelare 4-6 ore.
Modul de preparare:
Agitați bine conserva de lapte de cocos și turnați conținutul într-un bol.
Adăugați siropul, vanilia, sarea și amestecați bine cu un tel.
Încorpororați nucile prăjite și tocate.
Presărați nuci suplimentare deasupra pentru decor și textură.
Turnați într-un recipient și congelați.
Poftă bună!
Vă recomandăm și : Cheesecake cu lămâie sau Înghețată vegană cu ciocolată