Mini foietajele cu șuncă și ouă – apetisante și crocante, o gustare delicioasă, simplă și rapidă, alegerea ideală pentru diminețile în care suntem pe fugă sau în orice alt moment al zilei !
Ingrediente ptr 4-6 persoane :
-1 pachet de aluat de foietaj (aproximativ 400 g)
-150 g de șuncă, tăiată cubulețe
-2 ouă
-100 g de mozzarella rasă
-sare și piper, după gust
Timpul de pregătire circa 15-20 de minute.
Modul de preparare :
Preîncălziți cuptorul la 200°C.
Întindeți aluatul de foietaj pe o suprafață ușor înfăinată și tăiați-l în cercuri mici folosind un pahar.
Așezați cercurile de aluat pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.
Într-un castron, amestecați ouăle cu mozzarella rasă, șunca tăiată cubulețe, sare și piper după gust.
Puneți câte o lingură din amestec deasupra fiecărui cerc de aluat și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10-15 minute, sau până când aluatul devine auriu și ușor crocant.
Puteți încerca și alte rețete cu șuncă precum : Mini baghete gratinate
Poftă bună!