AcasăCategorii rețeteAluaturiMini foietaje cu șuncă și ouă

Mini foietaje cu șuncă și ouă

Mini foietajele cu șuncă și ouă – apetisante și crocante, o gustare delicioasă, simplă și rapidă, alegerea ideală pentru diminețile în care suntem pe fugă sau în orice alt moment al zilei !

 Ingrediente ptr 4-6 persoane :

-1 pachet de aluat de foietaj (aproximativ 400 g)

-150 g de șuncă, tăiată cubulețe

-2 ouă

-100 g de mozzarella rasă

-sare și piper, după gust

Timpul de pregătire circa 15-20 de minute.

Modul de preparare :

Preîncălziți cuptorul la 200°C.

Întindeți aluatul de foietaj pe o suprafață ușor înfăinată și tăiați-l în cercuri mici folosind un pahar.

Așezați cercurile de aluat pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.

Într-un castron, amestecați ouăle cu mozzarella rasă, șunca tăiată cubulețe, sare și piper după gust.

Puneți câte o lingură din amestec deasupra fiecărui cerc de aluat și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10-15 minute, sau până când aluatul devine auriu și ușor crocant.

Puteți încerca și alte rețete cu șuncă precum : Mini baghete gratinate

Poftă bună!

 

Articole Similare