Muffin cu șuncă și ouă– delicioase, simplu și rapid de preparat, ideale pentru un mic dejun sănătos și care pot fi servite atât calde cât și reci!
Ingrediente ptr 2 persoane :
-4 ouă
-50 g șuncă (tăiată cubulețe)
-50 g cașcaval ras
-1 lingură lapte
-sare și piper după gust
-puțin ulei sau unt pentru uns formele
Timp total circa 15-20 de minute.
Modul de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180°C și ungeți tava de brioșe cu ulei sau unt.
Într-un bol, amestecați ouăle cu laptele, sarea și piperul.
Adăugați șunca, cașcavalul și amestecați bine.
Turnați compoziția în formele de brioșe (cam 3/4 fiecare).
Coaceți timp de 10-15 minute, până când se încheagă și se rumenesc ușor.
Lăsați-le 2-3 minute să se răcorească, apoi scoateți-le din tavă.
Poftă bună !
Vă recomandăm și : Cuiburi de bacon și ouă