Muffin cu șuncă și ouă

Muffin cu șuncă și ouă– delicioase, simplu și rapid de preparat, ideale pentru un mic dejun sănătos și care pot fi servite atât calde cât și reci!

Ingrediente ptr 2 persoane :

-4 ouă

-50 g șuncă (tăiată cubulețe)

-50 g cașcaval ras

-1 lingură lapte

-sare și piper după gust

-puțin ulei sau unt pentru uns formele

Timp total circa 15-20 de minute.

Modul de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 180°C și ungeți tava de brioșe cu ulei sau unt.

Într-un bol, amestecați ouăle cu laptele, sarea și piperul.

Adăugați șunca, cașcavalul și amestecați bine.

Turnați compoziția în formele de brioșe (cam 3/4 fiecare).

Coaceți timp de 10-15 minute, până când se încheagă și se rumenesc ușor.

Lăsați-le 2-3 minute să se răcorească, apoi scoateți-le din tavă.

Poftă bună !

Vă recomandăm și : Cuiburi de bacon și ouă

Articole Similare