Omletă cu pește

Omleta cu pește, un fel diferit de cea clasică dar la fel de delicios, rapidă și ușor de pregătit.  

Dacă vă place peștele și omleta, cu siguranță veți aprecia această rețetă.

O puteți servi atât la micul dejun cât și ca aperitiv !

Ingrediente ptr 4 persoane:

-200 g pește mic (hamsie, sardine din conservă)

-6 ouă

-1 legătură de pătrunjel tocat

-1-2 linguri lapte

-ulei de măsline extravirgin

-sare si piper dupa gust

Timp de preparare- aprox.20 de minute.

Modul de preparare:

Curățați peștele și îndepărtați capetele, scurgeți-l de uleiul din conservă și tăiați-l în bucăți.

Amestecati ouăle într-un castron, adăugați pătrunjelul, sarea, piperul și 1-2 linguri de lapte, apoi peștele fărâmițat.

Gătiți omleta într-o tigaie cu un strop de ulei de măsline extravirgin, lăsați-o să se îngroașe timp de 4-5 minute.

După cele 4-5 minute, întoarceți omleta și terminați de gătit, ar trebui să rămână moale în centru.

În alternativa o puteti coace și în cuptor.

Încercați și alte tipuri de omletă : Omletă cu somon afumat sau Omletă cu ciuperci și parmezan

Poftă bună!

 

Articole Similare