Omletă cu somon afumat

Omleta cu somon afumat este o rețetă simplă și delicioasă, perfectă pentru un mic dejun sau o masă rapidă și gustoasă!

Ingrediente ptr 2 persoane:

-4 ouă

-100 g somon afumat

-2 linguri smântână (opțional, pentru o textură mai cremoasă)

-1 lingură ulei de măsline

-sare și piper după gust

-pătrunjel proaspăt

-lămâie (opțional, pentru un plus de savoare)

Timpul de pregătire 10 minute.

Modul de preparare:

Tăiați somonul afumat în fâșii mici.

Într-un bol, amestecați ouăle cu smântâna, somonul afumat, adăugați sare și piper după gust.

Turnați amestecul într-o tigaie cu puțin ulei de măsline și lăsați-l să se gătească la foc mic câteva minute, fără a amesteca. Când marginile încep să se rumenească întoarceți omleta și lăsați-o alte câteva minute.

Când omleta este gata o puteți plia ușor pe jumătate și servi cu pătrunjel proaspăt și lămâie pentru un plus de aromă.

Savurați și : Omletă cu pește sau Omletă cu ciuperci și parmezan

Poftă bună!

Articole Similare