Omleta cu somon afumat este o rețetă simplă și delicioasă, perfectă pentru un mic dejun sau o masă rapidă și gustoasă!
Ingrediente ptr 2 persoane:
-4 ouă
-100 g somon afumat
-2 linguri smântână (opțional, pentru o textură mai cremoasă)
-1 lingură ulei de măsline
-sare și piper după gust
-pătrunjel proaspăt
-lămâie (opțional, pentru un plus de savoare)
Timpul de pregătire 10 minute.
Modul de preparare:
Tăiați somonul afumat în fâșii mici.
Într-un bol, amestecați ouăle cu smântâna, somonul afumat, adăugați sare și piper după gust.
Turnați amestecul într-o tigaie cu puțin ulei de măsline și lăsați-l să se gătească la foc mic câteva minute, fără a amesteca. Când marginile încep să se rumenească întoarceți omleta și lăsați-o alte câteva minute.
Când omleta este gata o puteți plia ușor pe jumătate și servi cu pătrunjel proaspăt și lămâie pentru un plus de aromă.
Savurați și : Omletă cu pește sau Omletă cu ciuperci și parmezan
Poftă bună!

