AcasăCategorii rețeteAluaturiPizza cu ton și ceapă

Pizza cu ton și ceapă

Pizza cu ton și ceapă – o variantă delicioasă și ușor de preparat, ideală pentru cei ce iubesc peștele și care îmbină savoarea tonului cu dulceața cepei, o alternativă excelentă în orice moment al zilei!

Ingrediente pentru o pizza :

-aluat pentru pizza (cumpărat sau făcut în casă)

-1-2 cepe (sau mai multe, în funcție de preferințe)

-1 cutie de ton (aproximativ 150-200 g)

-1 lingură de sos de roșii

-100 g de mozzarella rasă

-ulei de măsline

-sare și piper

Timpul de pregătire circa 20 de minute

Modul de preparare :

Preîncălziți cuptorul la 220°C.

Tăiați ceapa în felii subțiri, întindeți aluatul, adăugați sosul de roșii, feliile de ceapă, tonul scurs și mozzarella rasă.

Puneți pizza în cuptor pentru 10-15 minute, până devine aurie.

Adăugați un strop de ulei de măsline,tăiați și serviți.

Poftă bună!

Din categoria pizza vă recomandăm și : Pizza cu creveți și dovlecei

Articole Similare