Pizza cu ton și ceapă – o variantă delicioasă și ușor de preparat, ideală pentru cei ce iubesc peștele și care îmbină savoarea tonului cu dulceața cepei, o alternativă excelentă în orice moment al zilei!
Ingrediente pentru o pizza :
-aluat pentru pizza (cumpărat sau făcut în casă)
-1-2 cepe (sau mai multe, în funcție de preferințe)
-1 cutie de ton (aproximativ 150-200 g)
-1 lingură de sos de roșii
-100 g de mozzarella rasă
-ulei de măsline
-sare și piper
Timpul de pregătire circa 20 de minute
Modul de preparare :
Preîncălziți cuptorul la 220°C.
Tăiați ceapa în felii subțiri, întindeți aluatul, adăugați sosul de roșii, feliile de ceapă, tonul scurs și mozzarella rasă.
Puneți pizza în cuptor pentru 10-15 minute, până devine aurie.
Adăugați un strop de ulei de măsline,tăiați și serviți.
Poftă bună!
Din categoria pizza vă recomandăm și : Pizza cu creveți și dovlecei