Ravioli de ricotta și spanac cu sos de roșii cherry – o rețetă simplă și delicioasă, delicată și aromată, cremoasă și rafinată, ideală pentru prânz sau cină !
Ingrediente ptr 2 persoane :
-1 pachet de ravioli proaspeți cu ricotta și spanac (250-300 g)
-200-250 g roșii cherry
-2 căței de usturoi
-2 linguri ulei de măsline
-sare și piper
-busuioc proaspăt
-parmezan ras
Timpul de pregătire circa 20 de minute
Modul de preparare :
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline, adăugați usturoiul și roșiile cherry tăiate pe jumătate
Gătiți 8-10 minute, până când roșiile se înmoaie și încep să formeze un sos.
Condimentați cu sare, piper și adăugați busuiocul.
Puneți apă cu sare la fiert, adăugați ravioli și fierbeți conform instrucțiunilor (de obicei 3-4 minute).
Scurgeți-i cu grijă, apoi puneți-i în tigaie peste sos și amestecați ușor 1-2 minute pe foc mic, pentru a combina aromele.
Serviți cu parmezan ras deasupra.
Poftă bună !
Vă recomandăm și : Tortellini cu roșii cherry și parmezan