Modul de pregătire al preparatului culinar: ardei cu mozzarella. Pregătire: 15minute. Gătire: 10 minute.
Spălaţi ardeii, scoateţi-le seminţele şi tăiaţi-i în bucăţi mari. Puneţi 4 linguri de ulei de măsline într-o ţigaie şi căliţi cuburi de ardei, amestecând fără oprire timp de 5 minute. Apoi acoperiţi tigaia şi lăsaţi pe foc încă 5 minute. Între timp, tăiaţi mozzarella în bucăţi, curăţaţi căţeii de usturoi şi zdrobiţi-i.
După ce luaţi ardeii după foc, lăsaţi-i să se răcească şi apoi puneţi-i într-o salatieră. Adăugaţi usturoiul, 2 linguri de ulei de măsline, sare şi piper. La final, adăugaţi şi bucăţile de mozzarella. Se serveşte imediat.
Ardei cu mozzarella – ingrediente pentru 4 persoane:
- 2 ardei roşii
- 2 ardei galbeni
- 2 ardei verzi
- 150 g de mozzarella
- 2 căţei de usuroi
- 6 linguri de ulei de măsline
- sare, piper
Vă mulţumim pentru că a-ţi degustat alături de noi reţeta culinară „ardei cu mozzarella„. Vă aşteptăm şi mâine pe gastronomie.rfi.ro cu o nouă reţetă!
Nu uitaţi de „Reţeta zilei în e-mail”. Tot ce trebuie să faceţi este să vă abonaţi la newsletter-ul nostru, folosind modulul din parte dreaptă a paginii.