Gratin-ul de tortellini cu ricotta și spanac este o rețetă simplă, ușor de preparat, delicioasă și cremoasă, ideală atât la prânz cât și la cină !
Ingrediente ptr 4 persoane :
-500 g tortellini umpluți cu ricotta și spanac
-200 g smântână pentru gătit
-150 g mozzarella rasă
-50 g parmezan ras
-1 lingură ulei de măsline
-sare și piper, după gust
Timp de preparare circa 30 de minute.
Modul de preparare :
Preîncălziți cuptorul la 180°C
Fierbeți tortellini conform instrucțiunilor de pe ambalaj, scurgeți-i și puneți-i într-un vas de copt cu puțin ulei, alternând straturi de tortellini cu smântână și mozzarella rasă.
Adăugați sare și piper și terminați cu parmezanul ras.
Coaceți timp de 10-15 minute sau până când se formează o crustă aurie.
Poftă bună!
Vă recomandăm și : Gratin de roșii și mozzarella