AcasăCategorii rețeteAperitive și gustăriOmletă cu ouă de prepeliță

Omletă cu ouă de prepeliță

Omleta cu ouă de prepeliță – o opțiune rafinată și sănătoasă, un mic dejun ideal sau o gustare delicioasă atunci când vreți să vă răsfățați papilele gustative !

Ingrediente ptr 4 persoane:

-20 buc ouă de prepeliță

-1-2 linguri de ulei de măsline

-sare și piper după gust

– verdeață (pătrunjel, mărar) pentru garnitură

Timp de pregătire circa 10 minute

Modul de preparare :

Într-un bol, spargeți cu grijă, toate cele 12 ouă de prepeliță.

Într-o tigaie, adăugați uleiul de măsline și încălziți-l la foc mediu.

Când uleiul este încins, turnați cu grijă ouăle de prepeliță în tigaie.

Adăugați sare și piper.

Lăsați omleta să se gătească la foc mic, fără a amesteca, până când ouăle sunt gătite și marginile ușor rumenite (aproximativ 5-7 minute).

Garnisiți cu verdeață, după preferințe și serviți omleta caldă, alături de o salată sau pâine prăjită.

Poftă bună!

Vă recomandăm și : Omletă cu ciuperci și parmezan

 

 

Articole Similare