Salata multivitamine cu sfeclă, nuci și feta este o salată sănătoasă, simplu de preparat, gustoasă și frumos colorată și care îmbină armonios dulceața sfeclei cu cremozitatea brânzei feta.
Ingrediente pentru 2 persoane:
-400 g sfeclă roșie prefiartă
-75 g brânză feta
-10-15 g nuci
-câteva felii de portocale
-câteva frunze de salată verde
-sare și piper după gust
-1-2 linguri de ulei de măsline
-1 linguriță de oțet balsamic
Timpul de pregătire circa 10 minute
Modul de preparare :
Așezați frunzele de salată într-un bol, apoi tăiați sfecla în cuburi și puneți-o peste frunzele de salată.
Pregătiți dressingul amestecând : uleiul de măsline, oțetul balsamic, sarea și piperul.
Turnați dressingul peste sfecla din bol, adăugați brânza feta, nucile, feliile de portocale și amestecați ușor.
Serviți ca atare sau cu cartofi la cuptor !
Poftă bună !
Vă recomandăm și : Salată de fenicul și citrice