AcasăCategorii rețeteCarne roșieMușchiuleț de mânzat cu sos remoulade

Mușchiuleț de mânzat cu sos remoulade

Mușchiulețul de mânzat cu sos remoulade (Rulouri de carne de vita si branza scamorza), (Medalion de vită cu piper verde) este un al doilea fel de mâncare rafinat, original si irezistibil cu o carne fragedă, suculentă și gustoasă.

Rețeta sosului remoulade o puteți găsi pe site-ul nostru la categoria sosuri.

Ingrediente ptr 2 persoane :

-400 g muschiuleț de mânzat (sau vită)

-1/2 pahar vin roșu sec

-2 linguri ulei de măsline

-sare și piper după gust

Timp de pregatire -aprox. 25 minute

Modul de preparare :

Încălziți cele 2 linguri de ulei într-o tigaie care merge la cuptor și rumeniți mușchiulețul la foc mare, timp de 8-10 minute, întorcându-l pe fiecare parte, condimentati cu sare și piper.

Transferați carnea în cuptorul deja încălzit la 220 °, turnați 1/2 de pahar de vin roșu și gătiți-o aproximativ 10-15 minute.

Scoateți carnea din cuptor, tăiați-o pe diagonală și serviți împreună cu sosul remoulade și garnitura care vă place.

Vă recomandăm și : Sos remoulade sau  Medalion de vită cu piper verde  

Poftă bună !

 

Articole Similare