Mușchiulețul de mânzat cu sos remoulade (Rulouri de carne de vita si branza scamorza), (Medalion de vită cu piper verde) este un al doilea fel de mâncare rafinat, original si irezistibil cu o carne fragedă, suculentă și gustoasă.
Rețeta sosului remoulade o puteți găsi pe site-ul nostru la categoria sosuri.
Ingrediente ptr 2 persoane :
-400 g muschiuleț de mânzat (sau vită)
-1/2 pahar vin roșu sec
-2 linguri ulei de măsline
-sare și piper după gust
Timp de pregatire -aprox. 25 minute
Modul de preparare :
Încălziți cele 2 linguri de ulei într-o tigaie care merge la cuptor și rumeniți mușchiulețul la foc mare, timp de 8-10 minute, întorcându-l pe fiecare parte, condimentati cu sare și piper.
Transferați carnea în cuptorul deja încălzit la 220 °, turnați 1/2 de pahar de vin roșu și gătiți-o aproximativ 10-15 minute.
Scoateți carnea din cuptor, tăiați-o pe diagonală și serviți împreună cu sosul remoulade și garnitura care vă place.
Vă recomandăm și : Sos remoulade sau Medalion de vită cu piper verde
Poftă bună !